Föreningens partners

Ekonomisk Förvaltning
Sveriges BostadsrättsCentrum AB
www.sbc.se
Telefon: 0771 – 722 722

Fastighetsskötsel
Det är SBC som sköter om vår fastighet. Felanmälan skall alltid gå via styrelsen (se mer under felanmälan).

Du som är bostadsrättsinnehavare kan naturligtvis använda dig utav SBCs tjänster, dock betalas fakturan av dig själv då. Telefon: 0771 – 722 722

Kabel-TV
Vi är anslutna till Com Hem därifrån ingår det ett standardutbud av flera TV-kanaler. Det går även bra att utvidga utbudet med ett personligt abonnemang för att få tillgång till fler kanaler. Se www.comhem.se för mer information.

Bredband
Vi har gruppanslutning till Bahnhof. Det ger alla medlemmar en fast 1000/1000 Mbit/s förbindelse direkt genom data-vägguttaget i din lägenhet. För att använda det så bara koppla in din dator med en standard nätverkskabel till datauttaget. Om det är första gången så måste du aktivera det, öppna en webbläsare och följ instruktionerna. Se till att välja det abonnemang som är 100/100 där är priset 0 kr, eftersom det redan är en del av din avgift. Vid problem med bredbandsuppkoppling eller abonnemang, vänligen kontakta Telenors support www.telenor.se.

Hissar
Under år 2017-2018 har bytt till Schindlers hissar. I de nya hissarna finns det en larmknapp som är kopplad till Schinders larmcentral. Denna knapp skall endast användas i fall någon har fastnat i hissen eller det har skett någon annan allvarlig nödsituation.

VVS & el
Läs under www.brfaltonahuset.se/enskild-lagenhet